Dijkstra Bouw

Dijkstra Bouw is een bedrijf met ruime ervaring in renovatie, onderhoud, verbouw, aanbouw en Houtbewerking.

   

Dijkstra Bouw is een bedrijf met ruime ervaring in de bouw. Wij werken met ervaren en vakbekwame timmermannen waardoor wij snel en efficiënt te werk kunnen gaan. Het bouwbedrijf is gevestigd in Zuidhorn. De oorsprong van dit bedrijf ligt in het mooie plaatsje Briltil, waar Dijkstra Bouw voorheen was gevestigd. Dit is op zo'n 10 km afstand van Groningen. Daardoor ligt ons werkgebied mooi centraal voor de provincies Groningen Friesland en Drenthe.             

Wij werken met vaste onderaannemers waardoor er snel en efficiënt gewerkt kan worden aan elke verbouwing. Omdat bouwen een kostbare zaak is, helpen wij u graag met het zoeken van een oplossing binnen uw budget. Mocht u zelf mee willen werken aan uw eigen verbouwing om zo de kosten wat te drukken, dan bent u bij Dijkstra Bouw aan het juiste adres. 

Ook verzorgen wij alles tijdens de bouw. Van bouwaanvraag tot afwerking, van het fundament tot aan het dak, van binnen en van buiten. Het installatie werk zoals gas, water, elektra, glaswerk en stukadoorswerk. Ook de afwerking van vloeren en wanden, met het materiaal van u keuze, kunnen wij voor u verzorgen bij het bouwen en verbouwen."Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel"