Gastenboek

Dijkstra Bouw zou het fijn vinden als u de moeite wil nemen om hier een recensie te plaatsen.
U doet ons hier een groot plezier mee, en willen u bedanken voor de moeite.

klik hier om een bericht toe te voegen!
Patrick - 03-06-2022
Voor de renovatie & uitbouw van onze woning hebben we Theo en zijn team ingeschakeld. Dit is op uiterst vakkundige wijze uitgevoerd. Nadat onze architect met een ontwerp was gekomen heeft Theo op alle vlakken met ons meegedacht en geadviseerd. De heeft geresulteerd in een prachtige uitbouw en een woning die er weer jaren tegenaan kan. Tijdens de maandenlange verbouwing hebben Theo en zijn mannen keihard gewerkt volgens planning en met oog voor kwaliteit en niet onbelangrijk, met veel humor en plezier waardoor we zeer tevreden terugkijken op de verbouwing en uitbouw van onze woning. Theo & team bedankt!
Hilda - 24-05-2022
Theo. Het is in een woord geweldig wat je hebt gedaan. Het is vakwerk. Ga je zeker aanbevelen. Ben er heel blij mee
Hilda - 24-05-2022
Theo. Wat heb je keurig werk geleverd . Ben er heel blij mee. Zal je zeker aanbevelen
Hans & Mariëlle - 03-03-2022
Voor de verbouwing van onze zolder waren we op zoek naar een vakkundige en meedenkende aannemer, die we uiteindelijk gevonden hebben in Theo en zijn team. Het zijn zeer vriendelijke en vakkundige mensen, die tijdens de gehele verbouwing met je mee blijven denken. We zijn dan ook zeer te spreken over het eindresultaat. De zolder is nu een multifunctionele ruimte geworden, wat ons erg veel woonplezier geeft. We raden en Theo en zijn team dan ook ten zeerste aan voor mensen die nadenken over een verbouwing. Dijkstrabouw hartelijke bedankt voor het geleverde werk !! Jullie zijn echte professionals met verstand van zaken.
Jeanne - 02-02-2022
Theo, hartstikke bedankt. Keurig werk geleverd, blij mee. Ik vind dit bedrijf aan te bevelen!
Davien Vonk - 19-01-2022
Als een berg zag ik op tegen de restauratie van mijn huis, een Rijksmonument. Er was enorm veel schade, vanwege bodembewegingen, die dringend aangepakt moest worden. Maar met nuttige tips, een geolied werkplan en met de geweldige inzet van Theo en zijn vakbekwame werknemers, verdwenen mijn zorgen als sneeuw voor de zon. De restauratie-architect was heel tevreden met de zorgvuldige aanpak van Theo en ik ben nog elke dag blij met het resultaat van jullie prima werk. Dank je wel allemaal! Davien Vonk
Piet en Marjan Helmholt - 11-12-2021
Eerlijk is eerlijk. Een verbouwing is niet niks. Van ’s morgens vroeg tot einde middag nemen stoere mannen de regie over in je complete hebben en houden. Radio en luidruchtige machines zetten de toon. Stof en steengruis zijn niet weg te slaan. Maar als het dan toch moet dan is Theo en zijn team wel het allerbeste wat je kan overkomen. Altijd paraat, vol enthousiasme, creatief, oplossingsgericht, deskundig en vakbekwaam. Woorden komen te kort om aan te duiden waar Theo en zijn mannen voor staan. En het resultaat? SUPER! In één woord! Elke dag is het nu genieten van die fantastische verbouwing. De eigentijdse keuken en badkamer, de levensbestendige slaapkamer en vooral de heerlijke tuinkamer. Daar waar eens ons buitenterras was kunnen we nu warm en ontspannend zittend genieten van het uitzicht op de tuin. Marjan en Piet Helmholt
Marten - 11-06-2021
Wij zochten een bouwbedrijf dat ons kon helpen bij het maken van een uitbouw, waarbij we veel zelf wilden doen. Theo staat daarvoor open en nam vakkundig de zaken over die we niet zelf konden doen. Ook stond hij ons met raad en daad bij als we vragen hadden. Fijne, flexibele samenwerking en goed werk!
Jolanda & Wessel - 06-04-2020
Theo heeft bij ons een interne verbouwing gedaan. Wij hebben hem ervaren als een kundige, betrouwbare vakman die heel netjes werkt. Wij als leken op dit gebied vonden het superfijn dat hij meedacht en met ideeën kwam. Daarnaast was het ook nog een gezellige samenwerking én wij zijn blij met het resultaat. Dijkstra Bouw: een aanrader!!
Steven en Lisa - 29-02-2020
Bij ons heeft Dijkstra Bouw de keuken uitgebouwd. Bestaande muur gesloopt, nieuwe muur gebouwd, schuimbetonvloer met vloerverwarming en nieuw balkenplafond. Veel zaken nog soepel tijdens de bouw in overleg aangepast. Goed, gezellig en we zijn erg tevreden met het resultaat!
Robert & Wendy Dusseljee - 24-02-2020
Wij hebben door Dijkstra Bouw onze zolderverdieping laten omtoveren in 2 schitterende slaapkamers. Ook hebben ze op de achterzijde van ons huis een dakkapel geplaatst. Alles professioneel en netjes gedaan. Het was ook erg gezellig en in overleg veel mogelijk.
Martin - 15-07-2019
Dijkstra Bouw heeft bij ons de garage geïsoleerd. Het resultaat is hartstikke mooi, we zijn er erg blij mee! Goed vakwerk geleverd!
Emo en Anita Westra - 12-03-2019
Theo Dijkstra heeft een prachtige aanbouw gerealiseerd bij onze woning. Wij zijn zeer tevreden over de hele voorbereiding en uitvoering. Vaklui die precies weten wat ze doen. Ze denken goed mee en zijn prettig in de omgang. Dijkstra bouw is zeker aan te bevelen!
Frouktje - 05-03-2019
Dijkstra Bouw heeft afgelopen najaar een een hele mooie aanbouw met badkamer voor mij gerealiseerd. Fijne samenwerking en super service!
Robert Inklaar - 23-01-2019
Theo heeft bij ons een prachtige badkamer afgeleverd: netjes, secuur, volgens afspraak en voor een goede prijs. Van harte aanbevolen!
De vries - 08-10-2018
Snelle, nette, professionele binnenhuis verbouwing door Theo & Gido! Echt top! Voor herhaling vatbaar! Een aanrader! Groetjes familie de Vries (Y)big
T. Boersma - 23-08-2018
Al meerdere klussen in en rond huis laten uitvoeren. Altijd snelle en nette service met hoge afwerking!
Susan - 15-06-2018
In een morgen een douche aangepast voor de toekomst. Inloop douche en badmeubel geplaatst en wat hulpmiddelen om zittend te kunnen douchen. Goed gedaan Theo en Gido
Dennis Baalman - 19-05-2018
Beste Theo, ik wil jou en Gido bedanken voor het prachtige werk dat jullie bij mij geleverd hebben. In een dag hebben de vakmannen van Dijkstra bouw mijn oude kozijnen met enkel glas verwijdert en vervangen voor nieuwe kozijnen met dubbel glas. Er wordt veel meegedacht en ik kreeg snel een offerte. De mannen van Dijkstra bouw werken hard, netjes en zijn altijd in voor wat humor. Bedankt Theo, ik kan jullie van harte aanbevelen bij een ieder!
Powered by webXpress