Gastenboek

Dijkstra Bouw zou het fijn vinden als u de moeite wil nemen om hier een recensie te plaatsen.
U doet ons hier een groot plezier mee, en willen u bedanken voor de moeite.

Martin - 15-03-2019
Dijkstra Bouw heeft bij ons de garage geïsoleerd. Het resultaat is hartstikke mooi, we zijn er erg blij mee! Goed vakwerk geleverd!
Emo en Anita Westra - 12-03-2019
Theo Dijkstra heeft een prachtige aanbouw gerealiseerd bij onze woning. Wij zijn zeer tevreden over de hele voorbereiding en uitvoering. Vaklui die precies weten wat ze doen. Ze denken goed mee en zijn prettig in de omgang. Dijkstra bouw is zeker aan te bevelen!
Frouktje - 05-03-2019
Dijkstra Bouw heeft afgelopen najaar een een hele mooie aanbouw met badkamer voor mij gerealiseerd. Fijne samenwerking en super service!
Robert Inklaar - 23-01-2019
Theo heeft bij ons een prachtige badkamer afgeleverd: netjes, secuur, volgens afspraak en voor een goede prijs. Van harte aanbevolen!
De vries - 08-10-2018
Snelle, nette, professionele binnenhuis verbouwing door Theo & Gido! Echt top! Voor herhaling vatbaar! Een aanrader! Groetjes familie de Vries (Y)big
T. Boersma - 23-08-2018
Al meerdere klussen in en rond huis laten uitvoeren. Altijd snelle en nette service met hoge afwerking!
Susan - 15-06-2018
In een morgen een douche aangepast voor de toekomst. Inloop douche en badmeubel geplaatst en wat hulpmiddelen om zittend te kunnen douchen. Goed gedaan Theo en Gido
Dennis Baalman - 19-05-2018
Beste Theo, ik wil jou en Gido bedanken voor het prachtige werk dat jullie bij mij geleverd hebben. In een dag hebben de vakmannen van Dijkstra bouw mijn oude kozijnen met enkel glas verwijdert en vervangen voor nieuwe kozijnen met dubbel glas. Er wordt veel meegedacht en ik kreeg snel een offerte. De mannen van Dijkstra bouw werken hard, netjes en zijn altijd in voor wat humor. Bedankt Theo, ik kan jullie van harte aanbevelen bij een ieder!
Powered by webXpress