Welkom


  Welkom op de site van Dijkstra Bouw

 

Allereerst willen wij u bedanken voor uw interesse in ons bouwbedrijf voor aanbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en afbouw. Via deze website willen wij u een indruk geven van onze werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd geraakt klik dan ook eens op de foto's hierboven of de buttons hiernaast.

 

Door middel van foto's van afgeronde Projecten krijgt u een beeld van ons werk. Onder het menu Diensten vindt u een klein overzicht van alle werkzaamheden die wij verrichten voor aanbouwverbouwrenovatieonderhoud en afbouw aan uw huis. Daarbij zijn wij in het bezit van een werkplaats voor machinale houtbewerking. Tevens kunnen wij u helpen met woningbeveiliging, en proberen er aan mee te helpen dat ook dit jaar weer de gemeente Zuidhorn de veiligste gemeente van Nederland word!

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in aanbouw, verbouw, afbouw, renovatie of onderhoud, dan kunt u bellen met Theo Dijkstra: telefoon +31647199093

Ook kunt u het contactformulier invullen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Of vraag direct een offerte aan voor aanbouw, verbouw, afbouw, renovatie en onderhoud!
  

"Wij proberen altijd samen met u een passende oplossing te vinden."


     

    

    

  

   

    

      

 

 

Powered by webXpress